Fotoalbum
Singö Skärgårdsslöjds höstresa gick traditionsenligt till vår granne Åland en solig sensommardag i september!

Vi inledde vår resa med att hälsa på Per-Arnes kor på väg till dagens beteshage. Vid affären väntade som vanligt vår härliga chaufför Basram med bekväm buss där vi 34 förväntansfulla bordade för färd mot Grisslehamn och m/s Eckerös generösa brunch!
Första stoppet var ett återbesök hos
hantverkskoperativet SALT  Mariehamn där vi kunde konstatera att vi minsann var väl så duktiga hantverkare själva... Men visst blir man inspirerad och får nya idéer!

Sedan blev det kaffe med hembakade lingonbullar på bänkarna utanför butiken - ingen klagade på utsikten över havet och solen strålade över oss kortärmade...

Nästa besök var Sjöfartsmuséet med Pommern vid kajen. Imponerande att se och läsa om lilla Ålands mäktiga sjöfartshistoria som löper så långt in i nutiden!
Notera även vår egen mastpojke, kyrkoherde Kristinas son uppkrupen i himlen, nästan...

Återresan till Eckerö bjöd på en snabbvisit vid Bomarsunds fantastiska fästning där vi också kunde beskåda en pampig havsörn ovan där...

Dagen kröntes med Eckerölinjens läckra viltbord innan Basram satte av oss vid våra olika skogsstigar innan han återvände med sin buss till huvudstaden!

Tack alla slöjdare och gäster som återigen gjorde vår höstresa till ett fint minne!